Wie zijn wij

Ik ben Doreth Hooijen (1961) getrouwd met Ad (1958). Samen hebben wij 3 zonen Rob, John, Twan en 3 super lieve sheltie’s Asha, Akira en Callie. Wij wonen in het Brabantse dorpje Reusel.

Wij zijn beide opgegroeid met honden. Toen wij trouwde hebben we bewust de keuze gemaakt om geen hond te nemen, omdat we beide een fulltime baan hadden. Dat was wel een enorm gemis maar voor een hond moet je tijd hebben anders moet je er niet aan beginnen vinden wij.

Toen onze oudste zoon ruim 1 jaar was kochten wij ons eerste hondje Sonja. Het was een poedeltje. In augustus 1994 is ze helaas op 8 jarige leeftijd aangereden door een auto en hebben we haar moeten laten inslapen.

We hadden altijd gezegd dat een volgende hond een collie zou worden, maar toen we in een hondenboek aan het kijken waren zagen we een sheltie staan. Deze sprak ons zo aan vanwege zijn grootte, schoonheid en karakter, dat we besloten om voor een sheltie te gaan. In september 1994 kwam onze eerste sheltie Laika in ons leven en vanaf toen is de grootte liefde voor dit ras begonnen.